Wij zijn Matthijs en Daniël en houden van reizen. Samen, maar ook alleen of met anderen. Op deze website geven wij jou onze beste tips om goed voorbereid op pad te gaan, inspiratie voor toekomstige reizen en in onze reisblog nemen wij jou mee op onze avonturen. Wij stellen onszelf hieronder vast aan jou voor!

Matthijs

Kathedraal van StraatsburgHai! Mijn grootste hobby’s zijn schrijven en reizen, tel dit bij elkaar op en je komt al snel uit op een reisblog. Ik neem je graag mee naar de grootste steden en de mooiste natuurgebieden, daarnaast vind ik het ook geweldig om onbekende plekken te ontdekken. Mijn favoriete stad zou je kunnen kennen als één van de Europese hoofdsteden namelijk, Straatsburg. Deze Noord-Franse stad bestaat uit een prachtige en gezellige binnenstad en daarbij ligt het ook nog eens op een steenworp afstand van twee prachtige gebieden; de Elzas en het Zwarte Woud. Tussen mijn favoriete natuurgebieden zou ik echt niet kunnen kiezen. De Alpen en de Pyreneeën zijn twee gebieden waar ik prachtige wandelingen en herinneringen gemaakt heb. Ik hoop dat ik in de jaren die voor mij liggen veel kan reizen en wie weet veranderen mijn favorieten dan!

Daniël

Rivier de OurHeya! Het reisvirus is bij mij al vroeg begonnen, van kinds af aan ben ik al avontuurlijk ingesteld en geïnteresseerd in andere culturen en gebruiken. Thuiszitten is nooit zo mijn ding geweest, wanneer de mogelijkheid zich voordoet trek ik eropuit! Mijn favoriete land is Luxemburg, een plek waar verschillende Europese talen en culturen samenkomen en mengen in het dagelijkse leven. Door de hoogteverschillen en het laaggelegen historisch centrum van de stad Luxemburg waan je je in een sprookjeswereld! Op onze reisblog neem ik je mee met mijn avonturen.

Waar wij al zijn geweest

Delen: