Posted on

Tientallen miljoenen toeristen reizen jaarlijks af naar New York. Echter overnachten zeker niet alle
toeristen in de stad zelf. Er wordt ook regelmatig gekozen voor een hotel in het nabijgelegen
Hoboken. De stad is gelegen in New Jersey en biedt een waanzinnig uitzicht over de skyline van New
York. Het fijne is dat de verbinding met New York optimaal is en de prijzen van de hotels veel lager
liggen.
Dat geldt trouwens ook voor de restaurants en andere eetgelegenheden in Hoboken. Mocht
jij binnenkort afreizen naar Hoboken, dan weten wij precies waar jij het beste kan genieten van een
hapje en een drankje.

1. Napoli’s Pizza Hoboken

Napoli's Pizza

In het schone en overzichtelijke Hoboken zijn veel eetgelegenheden te vinden. Een van de bekendste restaurants is Napoli’s Pizza Hoboken. Het valt direct op dat veel lokale inwoners hier plaatsnemen en pizza’s komen afhalen. De fijne sfeer, het Italiaanse gevoel en de ovenheerlijke gerechten zorgen voor een optimale combinatie. Het leuke is dat de pizza’s in verschillende maten komen. Wij raden aan om voor een grote pizza te kiezen, dat is al voldoende voor drie tot vier personen. Je kan ook altijd nog een pasta bestellen, maar ook wraps, salades en panini’s zijn terug te vinden op de menukaart. Je bent voor twee personen rond de 30 euro tot 40 euro kwijt voor een diner bij Napoli’s Pizza Hoboken.

Napoli's Pizza

2. Pier 13 Hoboken

Het kan zijn dat jij geen zin hebt om plaats te nemen in een restaurant, maar juist iets laagdrempeliger. Dat kan zeker bij Pier 13. Deze volledige pier is omgetoverd in een gezellige plek om een hapje te gaan eten en te genieten van een cocktail. De kleurrijke pier beschikt over een groot aantal tafeltjes en foodtrucks. Je kan kiezen voor een Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse of een ander soort maaltijd. Overigens zijn de prijzen niet veel lager dan in de restaurants. Desondanks kan je tijdens het eten wel genieten van een prachtig uitzicht over Manhattan. Daarnaast is het één van de gezelligste en meest bruisende locaties in Hoboken. Vooral tijdens de avonduren, wanneer de pier is verlicht.

3. Carlo’s Bakery

Carlo's Bakery

Jij hebt vast wel eens gehoord van Carlo’s Bake Shop, oftewel Carlo’s Bakery. De bakkerij kreeg veel aandacht, aangezien de bakker Buddy en zijn familie een eigen televisieprogramma kregen bij TLC. Het programma werd ook in Nederland uitgezonden en Buddy werd plotseling een bekendheid. In Hoboken kan jij een bezoek brengen aan de originele Carlo’s Bakery. Er zijn ook andere vestigingen te vinden in Manhattan, welke veel moderner en minder traditioneel zijn. Geniet van een taartje, koekjes, cupcakes en andere zoetigheden. Je kan er ook terecht voor een broodje of een croissant. Vergeet trouwens niet om een shopper mee te nemen voor slechts 2,00 dollar, een leuk souvenirtje of een cadeautje voor een echte fan.

Bestellen bij Uber Eats

Het valt ook direct op dat veel Amerikanen en toeristen gebruikmaken van Uber Eats. In de meeste hotels zijn er tafels te vinden waar de bezorgers bestellingen kunnen afleveren. Je hebt zeker in de omgeving van New York en Hoboken een bijzonder ruime keuze aan restaurants die maaltijden door Uber Eats laten bezorgen.

Delen: