Posted on

Center Parcs Het Heijderbos is gelegen in de gemeente Heijen en ligt in de buurt van de grote stad Nijmegen. Het valt direct op dat het vakantiepark is gelegen in een natuurrijk gebied, waar de vakantieganger even helemaal tot rust kan komen. Center Parcs Het Heijderbos biedt vermaak voor alle leeftijden. Kies voor een uitdagende wandeltocht in de directe omgeving en breng een bezoek aan het zwembad. Kinderen kunnen zich vermaken in één van de speeltuinen of deelnemen aan een activiteit op het vakantiepark.

Ga op safari in de Jungle Dome

Center Parks het Heijderbos

Een van de grootste pluspunten is dat er op Center Parcs Het Heijderbos een heuse overdekte jungle voor de bezoekers klaarstaat. Jungle Dome is een must-see voor alle gasten. Je kan genieten van honderden exotische planten, die jij normaal gesproken niet zo snel zou tegenkomen. Er zijn ook enkele tientallen diersoorten te vinden in de Jungle Dome.

Overige faciliteiten op Center Parcs het Heijderbos

Zwembad Center Parcs Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos beschikt tevens over zijn eigen zwemparadijs. Alle gasten mogen kosteloos ‘Aqua Mundo’ bezoeken, waar een wildwaterbaan en verschillende glijbanen klaarstaan. De gasten kunnen zich ook op een andere manier vermaken, bijvoorbeeld door een bezoekje te brengen aan de Escape Room op het vakantiepark. Tevens is er op het gebied van sport en ontspanning voldoende mogelijk. Je kan gaat badmintonnen, voetballen of gewoon de sauna gaan bezoeken. Gedurende de schoolvakanties worden er tevens veel activiteiten georganiseerd, waaronder paintballen.

Vermaak voor kinderen

Jungle Center Parcs Heijderbos klimmen

De kinderen kunnen zich prima vermaken op het vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos. Er is een animatieteam aanwezig voor de jongere kinderen tot en met 12 jaar oud. Tevens heeft het vakantiepark een pony en kan een kind deelnemen aan een circuscursus. Er zijn meerdere speeltuinen te vinden op het park, maar ook een trampoline en zelfs mini-autootjes. De kinderdiscotheek zal ook niet ontbreken. De wat oudere kinderen kunnen een klimparcours afleggen met de naam ‘High Adventure Experience’. Dit is nog maar een kleine greep uit de faciliteiten en activiteiten die voor de kinderen worden georganiseerd op Center Parcs Het Heijderbos.

Eten & drinken

De accommodaties op Center Parcs Het Heijderbos beschikken over een eigen keuken. Je kan dus zelf gaan kokkerellen, maar ook kiezen voor één van de restaurants op het Nederlandse vakantiepark. Breng een bezoek aan het Italiaanse restaurant, grillrestaurant of het Grand Café. Je kan ook de snackbar bezoeken of genieten van een ontbijt bij Pancakes. Zelf boodschappen doen kan bij de Market Dome op het vakantiepark. Er is tevens een boodschappenservice beschikbaar en de gasten kunnen iedere ochtend verse broodjes bij de accommodatie laten bezorgen.

Wat is er te doen in de omgeving?

Het Heijderbos vakantiepark is gelegen in de provincie Limburg, maar je kan ook met gemak een stedentrip maken naar het prachtige Nijmegen. Vanzelfsprekend kan jij ook de rust opzoeken in de Limburgse Maasvallei. In de omgeving zijn ook veel kleine dorpjes te vinden, waar je bijvoorbeeld een hapje kan gaat eten of kan gaan winkelen. Echter biedt het vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos zoveel vermaak, dat het stiekem niet nodig is om het park te verlaten.

Accommodaties op Center Parcs het Heijderbos

Cottage Center Parcs Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos beschikt over bungalows door twee, vier of zes personen. De kleinste bungalows zijn rond de 35 vierkante meter groot, terwijl de grotere bungalows over 75 vierkante meter ruimte beschikken. Het is op Center Parcs Het Heijderbos ook mogelijk om een overnachting te boeken in een hotelkamer voor twee personen. Jij kan online alvast een bungalow of een hotelkamer boeken. Wij raden je aan om de prijzen te vergelijken en de beste deal te scoren op Center Parcs Het Heijderbos.

Delen: